Culinaire Wijnreis Duitsland
Culinaire Wijnreis Duitsland 5 t/m 9 mei 2024
** Exclusieve vroegboekkorting voor Chaîne-leden **
Beleef de unieke kans om een reis te maken langs een aantal van Duitsland favoriete wijngaarden en makers langs de Rijn. Tijdens deze geheel verzorgde 5-daagse reis bezoekt u topproducenten van Riesling en Spätburgunder als Clemens Busch (Moezel), Reichsrat Von Buhl (Pfalz) en Toni Jost (Rheinhessen). We reizen per comfortabele touringcar dus u kunt proeven naar hartenlust! Ook genieten we uitgebreid van de Duitse keuken en beleeft u een heuse kookworkshop op de wijnheuvels van de MittelRhein. Daarnaast genieten we natuurlijk van de prachtige natuur en vergezichten langs de Rijn, haar pittoreske plaatsjes en leuke winkels.
Deze prachtige wijnreis vindt plaats van 5 tot en met 9 mei 2024.
De eerste 4 Chaîne-leden die boeken ontvangen exclusief 5% korting op de reissom (max 1 pp). Geef lidnummer op bij boeking.
Kijk voor het hele programma, kosten en inschrijven op:
https://hemminkways.nl/culinaire-reizen/
Deze wijnreis wordt georganiseerd door Jeroen Haver en Monique Hemmink.
Jeroen Haver is al meer dan 15 jaar met wijn bezig, eerst als hobby en inmiddels ook professioneel, als eigenaar van Pancras Wines. Daarmee verzorgt hij wijn-kennis-proeverijen over heel het land, op werk, thuis of andere bijzondere plek. Pancras Wines richt zich in het bijzonder op duurzame en biologische verbouwde wijnen. Hij is WSET3- en SDEN-gediplomeerd en werkt veel samen met zijn mentor, Echanson Yvo Erades. Vanuit zijn achtergrond heeft hij zeer ruime ervaring met het geven van trainingen en voorlichting, het organiseren van professionele reizen en het houden van proeverijen. Bovendien is Jeroen aankomend bestuurslid van de Chaîne. Werken met Jeroen staat garant voor enthousiasme, kennis, professionaliteit, originaliteit en plezier!
In samenwerking met Monique Hemmink van Hemminkways organiseert hij wijn- en culinaire reizen. Al meer dan 25 jaar arrangeert Monique reisconcepten en reizen op gebied van culinair, cultuur, kunst, studie en werk waar persoonlijke aandacht en detaillering prioriteit heeft. Monique gaat niet voor de geijkte weg, maar kiest altijd voor een product op maat dat past bij de klant. Sinds een prachtige wijnreiservaring naar Spanje werken Jeroen en Monique nu samen in het ontwikkelen en aanbieden van wijn- en culinaire reizen. In Monique haar woorden: "Het genieten van een reis wordt niet alleen gevormd door de bijzondere plekken en ervaringen, maar ook door de contacten van reisgenoten en/of groep waarmee je op stap bent."