Déjeuner Amical bij de Groene Lantaarn**
Chers Consoeurs et Confrères,
De Groene Lantaarn is al weer 6 jaren de schitterende thuisbasis van meester-kok Jarno Eggen en de charmante meestergastvrouw/ sommelier Cindy Borger en die combinatie van locatie en perfect teamwork draagt bij aan een unieke culinaire beleving. Michelin waardeert dit restaurant met 2 Michelin sterren en Gault & Millau vindt het 18 (van de maximaal 20) punten waard. Graag nodigen wij u uit om beide waarderingen aan den lijve te ondervinden.
Programma
12:00u |
Ontvangst |
12:30u |
Lunch |
16:00u |
Einde evenement |
M E N U
Jarno’s Lunch
Ontvangst met Cava & amuses
Noordzeekrab met lobbige gelei van krab en créme van “Marina plankton“
Wijn
Snoekbaars met morilles, rode wijnjus en tuinbonen
Wijn
Millefeuille van ree met ganzenlever en pompoen
Wijn
Aardbei dessert rondom de aardbeien
Wijn
De specifieke bijpassende wijnen zullen later bekend worden gemaakt
Koffie en/of thee met huisgemaakte petit fours en bonbons
Prijs |
: |
€ 175,- p.p.
Idem voor een menu zonder alcoholische dranken, maar met bijpassende non alcoholische drankjes |
Kleding |
: |
Smart Casual / leden met Chaînelint |
Adres |
: |
Gemeenteweg 364 Staphorst
0522 – 463 116 |
Parkeergelegenheid |
: |
Voor de deur / eigen terrein
|
Hotelovernachting
Aanbevolen hotels: De Havixhorst / De Wijk
B & B aan het Reesdal / IJhorst
Van der Valk / Zwolle
Aanmelden
Aanmelden plus vermelding allergieën of dieetwensen via onderstaande aanmeldknop op de website of per e-mail, zo spoedig mogelijk maar in ieder geval vóór 18 april 2025.
Met vriendelijke groet,
Siebe Stellingwerff Beintema
Bailli Délégué
|
Ted Janssen
Bailli Régional Zuid-Nederland |
Chers Consoeurs et Confrères,
De Groene Lantaarn has been the stunning home of master chef Jarno Eggen and charming master hostess/sommelier Cindy Borger for over six years, and that combination of location and perfect teamwork contributes to a unique culinary experience. Michelin rates this restaurant with 2 Michelin stars and Gault & Millau considers it worth 18 (out of a maximum 20) points. We would like to invite you to experience both ratings in person.
Program
12:00hrs |
Reception |
12:30hrs |
Luncheon |
16:00hrs |
End |
M E N U
Jarno’s Lunch
Reception with Cava & amuses
North Sea crab with lobed crab jelly and ‘Marina plankton’ cream
Wine
Zander with morels, red wine gravy and broad beans
Wine
Millefeuille of venison with foie gras and pumpkin
Wine
Strawberry dessert around strawberries
Wine
The specific matching wines will be announced later
Coffee and/or tea with homemade petit fours and chocolates
Price |
: |
€ 175,- p.p.
Same for a menu with matching non-alcoholic drinks |
Attire |
: |
Smart Casual / members with Chaîne ribbon |
Adress |
: |
Gemeenteweg 364
7951 PG Staphorst
0522 – 463 116 |
Parking |
: |
Own parking lot in front of venue
|
Hotel accommodation
Recommended hotels: The Havixhorst / De Wijk
B & B aan het Reesdal / IJhorst
Van der Valk / Zwolle
Registration
Please register with indication of allergies or dietary requirements via the registration button below on the website or by e-mail; as soon as possible, the latest by 17 April 2025.
Kind regards,
Siebe Stellingwerff Beintema
Bailli Délégué
|
Ted Janssen
Bailli Régional Zuid-Nederland |


Activiteiten voor dit evenement
Déjeuner Amical bij de Groene Lantaarn
Chers Consœurs et Confrères,
De Groene Lantaarn is al weer 6 jaren de schitterende thuisbasis van meester-kok Jarno Eggen en de charmante meestergastvrouw/ sommelier Cindy Borger en die combinatie van locatie en perfect teamwork draagt bij aan een unieke culinaire beleving. Michelin waardeert dit restaurant met 2 Michelin sterren en Gault & Millau vindt het 18 (van de maximaal 20) punten waard. Graag nodigen wij u uit om beide waarderingen aan den lijve te ondervinden.
Programma
12.00 |
uur |
: |
Ontvangst |
12.30 |
uur |
: |
Lunch |
16.00 |
uur |
: |
Einde evenement |
===== ENGLISH ======
De Groene Lantaarn has been the stunning home of master chef Jarno Eggen and charming master hostess/sommelier Cindy Borger for over six years, and that combination of location and perfect teamwork contributes to a unique culinary experience. Michelin rates this restaurant with 2 Michelin stars and Gault & Millau considers it worth 18 (out of a maximum 20) points. We would like to invite you to experience both ratings in person.
Program
12.00 |
hrs |
: |
Reception |
12.30 |
hrs |
: |
Luncheon |
16.00 |
hrs |
: |
End of event |
Prijs per persoon: €175,00
Aantal plaatsen beschikbaar: 24